WION 4 – Paal Centraal 3

PC3 reisde dit weekend af naar het nabijgelegen Rotterdam om het op te nemen tegen WION 4. Na de nederlaag van vorige week tegen Trekvogels was PC3 gebrand om vandaag te winnen. Voorafgaand aan de wedstrijd liet Geert rond middernacht weten dat hij een klein ongelukje had gehad bij het gamen en zijn enkel had geblesseerd. Balen. Er kon gelukkig nog een extra reserve heer worden geregeld.

Eenmaal op het veld bij WION begon PC3 strijdlustig aan de wedstrijd. Julie, Marit D, Jasper en Timon in de aanval en Lisanne, Marit R, Cyril en Martijn in de verdediging. WION opende de score, maar al snel volgde een doelpunt van Jasper. In de minuten daarna wist WION nog een balletje door de mand te gooien, maar ook nu duurde het niet lang voordat er een doelpunt aan de kant van PC3 viel, ditmaal van Cyril. Het leek alsof PC3 eindelijk warm was gedraaid, want de volgende vier doelpunten van Cyril, Jasper (2x) en Martijn brachten de stand voor rust naar 5-2.

In de rust kreeg het team aanwijzingen van onze vervangend coach Jodie en werd Marit R gewisseld voor Klaske, die samen met coach Sascha net was aangekomen vanuit de wedstrijd van PC2. In de tweede helft was het wederom WION dat het eerste doelpunt maakte, maar dit werd in de volgende vijftien minuten gevolgd door vijf doelpunten van Julie, Jasper, Martijn, Cyril en Timon, waardoor met nog een kwartier te spelen de stand op 10-3 was gebracht. Hierna vielen er aan beide kanten nog een paar doelpunten, waaronder aan de kant van PC3 nog twee doelpunten van Cyril en één van Jasper. Eindstand: 13-6.