Wedstrijdverslag PC5 09-03

Afgelopen zaterdag mochten wij samen met PC4 weer in het mooie Delft spelen. Na het aanmoedigen van PC4 namen we het op tegen de nummer 2 van de poule, Meervogels/Fisica 6. Dennis had ons meegegeven dat we deze wedstrijd vooral met plezier in het veld moesten staan en proberen minder geforceerd te spelen. Dit bleek goed advies te zijn want in het begin van de wedstijd gingen we gelijk op. Helaas begon de tegenstander na enige tijd uit te lopen en eindigde we op 3-9 voor de rust. Hoewel we veel goede kansen creëerden was de afronding niet geweldig, waardoor we niet veel scoorde. Dit was helaas ook het geval in de tweede helft waardoor we eindigde op 8-16. Deze zaterdag nemen we het op tegen ODO in ’s Gravenzande.

Melle, Ariane en Annelotte, heel erg bedankt voor het invallen!