Wedstrijdverslag PC4- GKV

Zaterdag 21 april mocht PC4 de strijd aan gaan tegen GKV. Gewapend met een dikke laag zonnebrandcreme, want wat was het warm, betraden we het veld. In de aanval begonnen Lisa, Myra, Thijs en Matin. De verdedeging bestond uit Noortje, Lyanne, Hessel en Ties. Ze begonnen sterk want na 2 minuten vond dat Lisa dat het wel tijd werd om gescoord te worden. De tegenpartij was hier niet van gediend en legde er een minuutje later ook een in. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden want GKV bleef ons steeds bij. Iedere keer als er bij ons een schot in ging scoorde de tegenstander ook. Na een tijdje probeerde Hessel de tegenstanders van stuk te brengen door een doorloop bal te nemen. Dit werkte want daarna bleef het lang stil, er werd veel geschoten maar beide korven leken de bal iedere keer op een haar na te ontwijken. Toen Hessel er daarna nog een doorloop bal inlegde gingen we tevreden de rust in met 5-3. In de tweede helft kwam Kees er in voor Ties en Naomi voor Lyanne in het andere vak kwam Wietse er in voor Thijs. De tegenstander begon in te lopen en toen stond het plots weer gelijk. Dennis vond het mooi geweest en schakelde Ties in om alle ballen voor zijn iets kleinere heer weg te plukken, een halve meter boven zijn hoofd. Kees en Wietse hadden de smaak te pakken en legde er voor het fluitsignaal nog even 4 in. De wedstrijd eindigde in 11-7, wederom winst voor PC4! We staan dus nog steeds eerste en dat moeten we natuurlijk volhouden. Nu twee weken rust en daarna krijgen we de kans om GKV nog een keer in de maken, dit keer op hun eigen veld.