Wedstrijdverslag PC3

Op een verrassend warme herfst dag (er was wat discussie of het wel echt herfst is) mocht PC3 afreizen naar het mooie Maassluis (nog meer discussie over hoe mooi het nou echt is). We begonnen met 0-0 (facts).

Door de 0-1 met een prachtig doelpunt van Fenne kwam de voorsprong in handen van PC3. Na de 1-1 kwam debuutspeler Wouter meteen terug met een korte kans waardoor de 2-1 werd gepakt. Hierop volgde natuurlijk een daverend applaus vanaf de zijlijn. Helaas zorgde wat over en weer gebal voor een 6-3 voorsprong voor Maassluis, en zo ging PC3 de rust in.

Tijdens de rust kwam de lieve coach Anne met geweldige strategieën, fantastische tips en opwekkende woorden waardoor PC3 met nieuw gevonden frisse moed en een opgeheven hoofd de tweede helft in ging.

Dit was direct terug te zien in de score: Fenne scoorde meteen met een omdraai bal, waarna Wouter zijn debuut verzilverde door twee schotjes te scoren: het werd 6-6 en daarmee weer gelijk.
Sasha dacht meteen “er op en er over” en legde een geweldig prachtige wegtrekbal van 7 meter er nonchalant in.

Hierop volgde een net iets te uitbundige en enthousiaste verdediging met als resultaat een strafworp tegen, wat restulteerde in een (kleine) achterstand. Maassluis was hierdoor opeens op dreef en scoorde binnen een minuut weer een schot. Helaas was dit de druppel die de emmer deed overlopen en kon PC3 hier niet meer overheen.

En zo eindigen we, ondanks dat er ongelooflijk hard is gestreden door de toppers van PC3, met een 10-7 verlies tegen Maassluis. Een tragische einde.