Wedstrijdverslag PC3 Twist 7

19 maart, de dag van de eerste kwalificatie van het nieuwe F1 seizoen en de laatste thuisdag van Paal Centraal. Nadat iedereen gehaast aan kwam rennen (hadden ze die kwalificatie niet een half uurtje eerder kunnen laten starten…) was het tijd voor de eerste wedstrijd van de avond, PC3 tegen Twist 7. We wisten vroeg in de wedstrijd dat het een moeilijke pot zou worden. Al snel vielen de eerste doelpunten. Na de eerste 10 minuten wilde ze niet meer vallen waardoor we met 4-10 de rust in gingen. Nadat Richard en Manuela ons streng hadden toegesproken gingen we weer met frisse energie het veld op voor de tweede helft. Helaas mocht dat niet baten want de stand eindige op 6-18. Jeffrey en Lisanne heel erg bedankt voor het invallen! En het publiek natuurlijk bedankt voor de support!