Wedstrijdverslag PC3 19 oktober

De tegenstander van vandaag, Meervogels 4, stond samen met ons op een gedeelde eerste plek. Hoewel zij een wedstrijd meer gespeeld hadden, wisten we dat het een lastige wedstrijd ging worden. Zonder onze coaches Laura en Yannick, moest we het zelf gaan doen in Zoetermeer. Bij aankomst bleek dat ze een groot veld hadden en dat we dus heel erg moesten opletten dat we het spel niet groot gingen maken. Dat laatste lukte afgelopen weken soms minder goed, dus was iedereen gefocust om dat vandaag niet te gaan doen.

Meervogels hadden een sterke start en stonden al snel 4 doelpunten voor. Gelukkig kwamen we beter in de wedstrijd en kwam het scoren een beetje op gang. De tegenstander stopte met scoren en we wisten het gat in de rust terug te brengen tot twee doelpunten, 6-4.

In de rust werd Tom gewisseld voor Stuart, om voor meer rebound te zorgen. Helaas wisten Meervogels de korf weer te vinden en kwamen wij niet lekker meer in onze eigen spel. Ondanks een aantal goede aanvallen en kansen, wilden de ballen er aan onze kant niet meer invallen. De tegenstander wist de korf wel weer te vinden en de wedstrijd eindigde in 15-7.