Wedstrijdverslag PC1

Na de verliespartij van vorige week tegen ADO waarbij de koppositie werd verloren was het deze week zaak om tegen het stugge DSO(K) de goede vorm weer op te pakken. Nadat PC2 in de wedstrijd voorafgaand moeite had met het vinden van de korf wist PC1 gelijk dat het scherp moest beginnen. Dit gebeurde ook, DSO(K) scoorde echter goed mee en pas op slag van rust kon een gat worden geslagen. Met 14-10 werd de kleedkamer opgezocht. Met veel vertrouwen begon de tweede helft en deed PC1 waar het in de eerste helft mee was begonnen, scoren. Met een ruime overwinning en de meeste doelpunten van het seizoen stapte PC uiteindelijk van het veld met 27-18. Terugkijkend een leuke wedstrijd die goed werd geleid door de arbiter. Volgende week staat Korbatjo op het programma die thuis met 21-17 werd gewonnen. Een wedstrijd die tot het einde spannend bleef. Daarbij staat Paal Centraal de taak om de koppositie weer over te nemen van Korbatjo. Het beloofd een leuke en spanende wedstrijd te worden!