Wedstrijdverslag PC 4

Op zaterdag 30 november speelde Paal Centraal 4 zijn tweede competitiewedstrijd in de zaal. Na de rare wedstrijd van vorige week, had iedereen veel zin in deze eerste thuiswedstrijd. PC 5 had ervoor ruim gewonnen, dus de sfeer zat er goed in.

We begonnen de wedstrijd met Thyrza, Timon, Renko en Gabriëlle in de aanval en Eline, Jannieta, Rienk en Kees in de verdediging. Dit was de eerste wedstrijd met de nieuwe vakken, maar desondanks begon PC 4 goed aan de wedstrijd.

Al vrij snel had Paal Centraal 4 een mooie voorsprong van 4 doelpunten verschil bereikt. Na 20 minuten voelde Kees zich niet helemaal fit en kwam Cyril voor hem in de plaats. Hierna bleven beide vakken goed spelen en werd de ruststand van 9-6 bereikt.

Na de rust ging DeetosSnel helaas meer scoren en kwam het vrij snel weer gelijk te staan. Hierna volgde een spannende fase waarin omstebeurt DeetosSnel en Paal Centraal een lichte voorsprong pakte. Drie minuten voor het einde van de wedstrijd stond het gelijk: 15-15. Een minuut later scoorde DeetosSnel nog de 15-16. PC speelde de laatste minuten erg goed, maar wist helaas niet meer de stand gelijk te trekken. Hierdoor eindigde de eerste afgespeelde zaalwedstrijd in een nipte nederlaag.