Wedstrijdverslag Paal Centraal 5 – Velocitas 7 (6/10/2018)

Na drie middenmootwedstrijden die slechts met een enkele punt verschil werden verloren en een iets minder succesvolle wedstrijd tegen de nummer één, stond op 6 oktober de wedstrijd tegen Velocitas 7 op het programma. Net als PC5 had dit team nog geen punten kunnen behalen; de uitgelezen kans om richting einde seizoen toch nog wat punten te scoren.

Het begin van de wedstrijd was prima, en hoewel Velocitas in het begin twee punten uitliep waren de teams aardig aan elkaar gewaagd en werd er vrijwel de gehele eerste helft om en om gescoord. Uiteindelijk leidde dit tot de tot nu toe spannendste tussenstand van dit seizoen: 6-8.

De tweede helft werd gedomineerd door afstandsschoten, en helaas voor PC was Velocitas iets beter op schot dan de Delftenaren. Met maar liefst zes verre afstandsschoten en een enkele doorloopbal tegen de vijf schoten van PC werd de eindstand 11-15 en konden de punten helaas niet in Delft worden gehouden. Met vier trainingen te gaan tot de volgende wedstrijd zal er hard worden gewerkt om nummer 5 (ODO 5) op 20 oktober te kunnen verslaan!