Wedstrijdverslag Paal Centraal 4 – Velocitas 8

Wedstrijdverslag Paal Centraal 4 – Velocitas 8

 

Afgelopen zaterdag was het weer zover en mocht PC4 na een week rust spelen tegen Velocitas 8 uit in Leiderdorp. Met als doelstelling uiteindelijk de eervolle tweede plek in het klassement te behalen gingen we ernaartoe. Zoals verwacht moest er in het inschietshirt gespeeld worden wegens de gelijke kleuren, waar nog enigszins tegenop gekeken werd vanwege de fel schijnende zon. Dit mocht echter de stemming niet drukken en met goede moed begonnen we de wedstrijd!

In de eerste helft gingen beide teams aardig gelijkop en bleef het verschil in score klein. Het vak van Werner en Menno werd echter geteisterd door twee lange heren, waardoor de aanval nogal stroef verliep. Een hoogtepuntje uit de eerste helft was een ware sprongbal, uitgevoerd door onze befaamde hoogspringer Do tegenover de andere illustere springbok van de tegenstander. Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen dat Do heeft gewonnen. Met goals van Lyanne, Tim, Werner en Menno kwam de ruststand uit op 5-4 achter.

Na weer op krachten te zijn gekomen in de rust begonnen we enthousiast aan de tweede helft. Al in de eerste minuut werd er weer door Werner gescoord, en meteen daarna door Gina! De vakken draaiden beter dan in de eerste helft en dat vertaalde zich ook in de score. De korfbalgoden hadden het duidelijk goed met ons voor in de tweede helft, want met goals van Lyanne, Menno, Gina en invaller Timo eindigden we de wedstrijd met 13-8 winst! Ook werd Do onder applaus nog even uitgezwaaid met een boeketje aangezien ze ons gaat verlaten (sip). Nu op naar de laatste wedstrijden van donderdag en zaterdag tegen TOP en SDO! Laten we hopen dat onze spieren gespaard zullen blijven…

 

PS: de schrijver van dit verslag heeft naar verluid uitzonderlijk goed gespeeld (: