Wedstrijdverslag Paal Centraal 4 – Fortuna 6

Onze wedstrijd tegen Fortuna 6 beloofde weer een spannende te worden, wat zijn wij na ons kampioenschap op het veld namelijk toe aan wat meer wedstrijden winnen in de zaal! De sfeer zat er in ieder geval goed in, aangezien alle teams thuis speelden en er ondanks dat wij als eerste speelden al een hoop PC'ers en supporters aan de kant zaten.

De eerste helft was spannend, we gingen gelijk op met onze tegenstanders. Bernice, Thijs en Rienk waren heerlijk op schot en zorgden er zo voor dat het bij rust 5-6 stond. In de tweede helft liep Fortuna echter langzaam steeds verder uit. Aan onze kant wilden de ballen maar niet vallen, ondanks goede kansen en goede aanvallen. Dit afronden lukte bij de tegenstander wel. Ondanks prachtige doelpunten van Bernice, Wietse, Rienk en Tine was het niet genoeg en moesten we het verlies accepteren: 10-15.

Gelukkig konden we na het douchen genieten van de andere wedstrijden en van het bier, wat de pijn enigszins heeft verzacht. Komende week belooft het weer een spannende wedstrijd te worden tegen de nummer 3 van het klassement, Excelsior, komt dat zien!