Wedstrijdverslag DubbelZes/Futura 3 tegen Paal Centraal 3

Zaterdagmiddag om 13:00 was het weer tijd voor een wedstrijd van Paal Centraal 3 tegen DubbelZes/Futura 3. Iets voor 12 uur ’s middags waren de eerste van het team al in de sporthal in Den Haag. In de zaal waren meisjes van 7/8 jaar aan het hockeyen. Even dachten we dat we in de verkeerde zaal waren, maar we waren op de juiste plek volgens de zaalwacht. Zo hebben we dus tot 12:45 kunnen kijken naar hele kleine, schattige meisjes die aan het hockeyen waren. Toen alles eenmaal opgeruimd was konden wij beginnen aan onze warming-up en met inschieten. Er was ons ook verteld dat de hockey een kwartiertje uitliep, waardoor onze wedstrijd een kwartier later zou beginnen. Toen we eenmaal in de zaal stonden om in te schieten riep de scheidsrechter ineens dat we over 4 minuten zouden beginnen. Iedereen was erg verbaasd en zo hadden we dus amper tijd om in te schieten en om warm te lopen.

De wedstrijd begon niet zoals we wilden en we stonden uiteindelijk 6-2 achter. Daarna ging het iets beter en vielen de doelpunten er aan onze kant ook in en zo gingen we met de stand van 6-5 de rust in. Na een goed praatje in de rust te hebben gehad stonden we in de tweede helft een aantal keer gelijk. Helaas lukte het niet om op voorsprong te komen en zo hebben we uiteindelijk met 13-10 verloren.