Wedstrijdverslag 04-11

Fenomenaal dit verhaal. 

In de regen, met veel verwarring en één ov reiziger is PC 3 afgereisd naar het niet-zozonnige Maasland. Door een uitstekende planning en optijd uitgevoerde warming-up begon te wedstrijd tegen ONDO stipt om 16:00 (een kwartier te vroeg dus, voor de oplettende lezer). De veluwecup gangers vonden dit uiteraard niet erg en lieten dat blijken met kleine juich. 

Alle spelers stonden stevig in hun schoenen en wist niet wat hun overkwam in een anti-slip zaal. Overdonderd door deze geheel nieuwe ervaring stond het team daarom ook binnen no-time 2-0 achter. Dat was even schrikken. Maar Gina dacht daar anders over, en scoorde snel de 2-1 door een geweldig schot van achter de korf. 

Iedereen was zo euforisch, het publiek ging los. Helaas was deze dolle pret van korte duur en veranderde de stand snel naar 5-1. Na een doorloopbal van Fenne gingen we met een stand van 6-2 de rust in. 

In de rust werd het team met opbouwende kritiek en motiverende woorden toegesproken door de geweldige coach. Dit bracht de spelers nieuwe moed en met opgegeven hoofd werd aan de tweede helft begonnen. 

Na een tegen doelpunt kwam Nathan met een uitstekende korte kans: een mooie actie en nog mooier afgemaakt. Dit gaf nieuwe moed: 2 schoten (Sander en Gina) en 1 doorloop (Marit) later kwamen we aardig terug met stand van 7-6.  

Omdat dit zo’n intens moment was, gaan we nog even dieper op de doorloopbal van Marit Radder in. Om haar te quoten: “het was zo verwarrend, ik gooide de bal tegen de handen van de tegenstander, die kaatste ‘m terug en toen gooide ik ‘m naar Menno en die gooide m terug. Toen stond ik dus perdoes op stip afstand”.

Fenomenaal. 

Na twee tegendoelpunten maakte Jasper de 9-7 en met een laatste doelpunt van Timon in de laatste minuut eindigde de stand met 11-8. 

Ondanks de vele tegendoelpunten waren de PC3 spelers tevreden en wordt er uitgekeken naar het zaalseizoen met als doel: kampioen worden en niet geblesseerd te raken.