Wedstrijdverslag 02-12-23 Paal Centraal 4 – Odo 5

Op een winderige zaterdagmiddag, met enorm gladde bruggen, stond de thuiswedstrijd van Paal Centraal 4 tegen ODO 5 op het programma. De sfeer zat er goed in, en het team was extra gedreven na intensieve trainingen waarbij de focus lag op voorverdedigen en fel op de ballijn verdedigen.

Vanaf het eerste fluitsignaal was het duidelijk dat Paal Centraal 4 de opgedane kennis tijdens de training serieus nam. De verdediging stond als een huis en wist de tegenstanders effectief in bedwang te houden. We wisten de aanval van Odo meerdere malen compleet dood te spelen, waardoor de tegenstanders gedurende de tweede helft maar liefst vijf minuten lang niet eens de kans kregen om een schot op doel te lossen. Dit was een indrukwekkende prestatie, helaas nam dit ook met zich mee dat de bal niet dat vak verliet en we geen kans maakte om ook zelf te scoren. Mogelijk staat volgende week de training in het thema van de bal onderscheppen.

In aanvallend opzicht liet Niels zich zien met een aantal prachtige doelpunten. Zijn scherpe schotjes waren een ware nachtmerrie voor de tegenstander. Maar Niels was niet de enige die zijn stempel op de wedstrijd drukte. Lyanne, Tokkie en Julia lieten eveneens van zich horen door het scorebord in beweging te brengen (en deze wedstrijd viel deze nog niet uit door misschien rumoerige hooligans die op de wedstrijdtafel sloegen zoals mogelijk misschien een beetje bij de wedstrijd van PC3).

Helaas moest Paal Centraal 4 uiteindelijk toch het onderspit delven met een eindstand van 8 tegen 12 in het voordeel van ODO 5. We hebben hard gebikkeld maar het werd ons niet makkelijk gemaakt. We leken op een gegeven moment zelfs mooi terug te komen maar helaas.

Het was een wedstrijd waarin de geleerde tactieken en intensieve training duidelijk vruchten afwierpen. Nu nog puntjes behalen en mogelijk een training onderscheppen erdoorheen gooien.

Liefs, Dominique