Wedstrijd Verslag PC3-Excelsior Door Jasper

Het was weer even geleden dat PC3 een wedstrijd mocht spelen. Gelukkig hoefde we niet ver te reizen. Aangekomen, vonden wij tot onze verbazing daar ook Timo, de coach van PC2, die excelsior 4 aan het bespioneren was voor de wedstrijd tegen PC2. Halverwege de wedstrijd had die al zijn boekje voor geschreven, dus succes PC2.
Maar dan terug naar de wedstrijd van PC3. De wedstrijd begon en het ging er meteen fanatiek aan toe. We hadden er verdedigend moeite en begonnen minder met een 2-0 achterstand. Gelukkig wisten we de stand snel gelijk te trekken en konden we echt aan de wedstrijd beginnen. De aanvallen liepen goed met een overschot aan mooie kanten. Helaas viel te afronding niet mee.
Het ging er soms hard aan toe, dus lag er wel eens een speler van PC op de grond. Ik heb helaas met mijn knieën mogen voelen dat de zaal daar niet glad is. Al met al waren bij goed aan elkaar gewaagd en de kleine voorsprong van steeds 1 puntje wisten we moeilijk vast te houden. Zo gingen we 4-4 de rust in.
Ondanks dat we in het begin van de tweede helft op een kleine achterstand kwamen, stond de verdediging ijzer sterk. Excelsior wist voor een kwartier niet te scoren, met zelfs een blokje van Menno. Echter kregen wij de ballen er ook niet in.
Dit leek hoe de wedstrijd zou gaan eindigen, totdat beide ploegen in de slotfase (laatste 10 minuten) nog de smaak te pakken kregen en de ene na de andere goal aan beide kanten er in vloog. Excelsior probeerde los te komen, maar werd telkens geëvenaard door de fraaie schoten van de dames van PC, 2 van Anneloes en 1 van beide invallers, Liesbeth en Saskia. Uiteindelijk hebben we er een gelijkspel uit weten te trekken.