Wedstrijd Verslag – PC 4

Afgelopen zaterdag, speelde PC4 tegen Nikantes 2. We gingen de wedstrijd in als David (dank je wel Melle voor het prachtige verhaal), en moesten heel hard vechten tegen onze reuze tegenstander, Goliath. Het slagveld? Een heel groot veld dat voelde als kilometers verwijderd van het andere vak.

De eerste helft was ontzettend spannend. De score was 1-1, 2-2, 3-3, 4-4 met schotjes van Niels, Gina en Jeffrey, en een strafworp van Niels. De verdediging werkte heel hard om het de tegenstanders moeilijk te maken. Maar dat deden zij ook, met hele lange spelers die het moeilijk voor ons maakte om de bal in een goede positie te krijgen.

Tijdens de rust was de moed hoog en wij waren klaar om alles te geven.

De tweede helft begon met een ver schotje van Nikantes, maar snel gevolgd door een afstandsschot van Anneloes. Opeens schieten de tegenstanders in van belachelijke afstanden. Een schotje van Niels hield ons in de wedstijd, maar Nikantes scoorde nog wat doelpunten.

De eindstand was 11-6. Al hebben wij verloren kunnen wij trots zijn op hoe we hebben gevochten. Bedankt voor de coaches die ons altijd steunen, op en naast het veld.