VEO 6 – Paal Centraal 3

PC3 moest dit weekend naar VEO Voorburg.  Sascha en Gabriëlle hebben hier voordat ze bij PC kwamen beide gespeeld. Dat was natuurlijk handig, want zij konden ons van inside informatie voorzien!

Maar we moesten oppassen want in VEO 6 zaten ook een paar echte PC veteranen, die zelfs met hun PC-Inschietshirts en PC-sporttassen het veld opkwamen lopen. Op deze zeer doordachte tactische manier wilde ze al voor de wedstrijd verwarring veroorzaken.

Gelukkig was PC3 scherp en lieten we ons niet zo snel uit het veld slaan. De wedstrijd  begon dan ook goed! PC3 onderschepte snel de bal in de verdediging en kon lekker lange aanvallen draaien.  H

elaas kreeg Timon al vroeg in de wedstrijd een bal verkeerd op zijn duim. Gelukkig was Jasper daar die er voor Timon in kon komen. We gingen de rust in met een prachtige 3 – 6 op het scorebord.

Na de positieve feedback in de rust van Marloes en Suus zag PC3 een geweldige tweede helft tegemoet. In de verdediging werden er weer veel ballen tussen uit geplukt en in de aanvallen konden we weer veel prikken. Helaas vielen er niet zo veel in als we graag gewild hadden.

Maar toch heeft PC3 een leuk potje korfbal neergezet. Doordat Avanti van ONDO heeft verloren staan we nu solo op plek 1 in de poule en zijn we weer een stapje dichter bij het kampioenschap!! Volgende week Avanti!