Valto 6 – Paal Centraal 4

Na een ochtend vol appjes en onderhandelingen van niet volledige fitte heren kwamen we uiteindelijk met Geert als extra mankracht aan in de Lier. Bedankt Geert, dat je op zo’n korte termijn nog mee kon met ons!

Valto stond slechts een plaats lager, door met een punt verschil van ons thuis te winnen. Dus dat zouden we nu om moeten kunnen draaien! Met volle overtuiging begonnen we dan ook aan de wedstrijd, met in de aanval Jordi, Tim, Bernice en Lindi en in de verdediging: Rienk, Kees, Lucia en Noortje.
Valto scoorde al direct in de eerste minuten, dat hoefde niets te betekenen. Helaas moest Lucia vanwege blessureleed het veld al snel daarna verlaten en Wiep nam haar plaats in. Na een kwartier had Valto 5 weten te scoren en wij 1 dankzij Bernice. Aan het eind van de eerste helft wisten we op 5 punten te komen door afstandsschoten van Rienk en Tim. Echter had het zuivere Valto al 11 punten gescoord, ook tot hun eigen verbazing. In de rust werden plannen gesmeed hoe we terug zouden komen. Als zij 11 punten konden scoren in een helft, dan zouden wij dat ook kunnen, toch? Geert kwam erin voor Jordi en wist al snel te scoren. Ook Kees legde er een paar afstandsschoten in, maar het lukte niet om terug te komen bij het snel scorende Valto. Met nog 10 minuten op de klok stond het 16-8 en uiteindelijk wisten Rienk en Tim daar nog 10 van te maken. Eindstand 19-10. Volgende week maken wij er net zo’n topdag van als Valto had. Dan kunnen we zeker weer winnen van ONDO.