Valto 6 – Paal Centraal 2

Met de nieuwe start van het jaar kwam PC 2 in De Lier als eerste in actie . We hadden de volle motivatie om de winst te pakken tegenover Valto en de punten mee naar huis te nemen (al dan niet zonder coach). Voorbereiding zat er in de vorm van inschieten helaas niet echt in, maar ondanks dat hadden we er het volle vertrouwen in.

De wedstrijd werd gestart met Lucía, Manuela, Melle en Stuart in de aanval en Anne, Femke, Timo en Sascha in de verdediging. Na 7 minuten is de 0-0 dan doorbroken, helaas wel door Valto. Maar gelukkig kwam Stuart er voor de 1-1 gelijk achteraan met een mooi afstandsschot. De balletjes vlogen er bij beide teams wel in en het gaat dan ook redelijk gelijk op. In de rust staan we dan 5-6 voor.

De tweede helft begonnen we er steeds lekkerder in te zitten en we kregen het spelletje van de tegenstanders meer en meer in door. Ruben is er uiteindelijk ingekomen voor Sascha en Floor voor Anne. Met deze frisse mensen in het spel werden we steeds beter in het eruit spelen van de tegenstander. Zelfs zo goed, dat ze geïrriteerd raakten waardoor we 3 puntjes op hen uitliepen.

Het einde van de wedstrijd naderde, het was de laatste minuut en iedereen is fanatiek. Stuart wordt nog even op de grond gedeponeerd en als target gebruikt door zijn heer, waarna die heer vervolgens een gele kaart mocht incasseren. Het fluitsignaal was daar, de eerste wedstrijd is gespeeld en PC 2 heeft 10-13 gewonnen!

Nu op naar volgend weekend!