Valto 5 – Paal Centraal 3

Vol enthousiasme vertrok PC 3 afgelopen zaterdag naar de Lier voor de eennalaaste wedstrijd voor de kerstvakantie. Voor de wedstrijd genoten we van een kopje koffie en moedigden we Daan aan die de wedstrijd voor ons floot. Omdat onze eigen coaches helaas de hele dag deden over het reizen naar Zeeland voor hun wedstrijd daar, had Daan aangeboden om onze wedstrijd te coachen. Bedankt Daan!

Na een kwartiertje vertraging kon onze wedstrijd beginnen. Na een kleine verwarring begonnen Thomas, Bob, Anne en Fenne in de aanval en Matthijs, Tom (Hans), Susan en Eline stonden in de verdediging. Danny begon op de bank samen met Josien en Lindi, die hun middag vrij hadden gehouden om PC 3 te versterken bij de wedstrijd.

We gingen goed van start en kwamen op een stand van 0-3 met dank aan Thomas, Bob en Matthijs. Na een vrije bal en strafworp tegen en een doelpunt door Bob was de stand 2-4. Bij deze stand kwam Josien in het vak in plaats van Fenne. Hierna vielen er nog doelpunten van Susan, Thomas en Eline en helaas ook nog 3 doelpunten van Valto. We gingen de rust in met een stand van 5-7 en kwamen weer terug op het veld met de wil om door te pakken.

Helaas verliep de tweede helft niet zoals gewild en kwam Valto terug, waar wij niet bij konden blijven. Wel werd er nog gescoord door Matthijs, Susan (2x) en Bob, wat hoogtepuntjes van de tweede helft waren. Maar met meer tegendoelpunten eindigde de wedstrijd met een stand van 15-11.

Al met al jammer van deze wedstrijd, want er had meer ingezeten. Maar de volgende wedstrijd pakken we ze!