Uitnodiging

Beste leden, oud-leden, SKV’ers, korfballende (oud/niet-)studenten of anders geïnteresseerden,

Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017 staat weer geheel in het teken van de Paal Bokaal. Het leukste studentenkorfbaltoernooi in Delft georganiseerd door Paal Centraal.

We zullen op zaterdagavond (v.a. 19.00 uur) beginnen met een overheerlijke barbecue gevolgd door een spetterend feest. Dit zal plaatsvinden bij Fortuna korfbal.

Na een nachtje (niet) slapen zal er zondag gestreden worden in teams van 4 (meer spelers in je team wordt geadviseerd) voor de Paal Bokaal en voor de wat brakkere mensen is er roem te behalen met de strijd om de felbegeerde Faal Bokaal. De spelvorm en spelregels kunnen onder het kopje “spelregelement”.

Twijfel niet en geef je team nu op via een mailtje naar paalbokaal@paalcentraal.nl. Ben je geblesseerd, kun je niet spelen door welke reden dan ook, maar wil je wel bbq’en, feesten en/of slapen? Dat kan! Sluit je aan bij een team of stuur ons persoonlijk een mailtje.

Als er op en/of aanmerkingen, vragen of andere belangrijke informatie is die je graag wilt delen dan zijn we bereikbaar via het e-mailadres: paalbokaal@paalcentraal.nl.

Samen met jullie hopen we er weer een fantastisch toernooi van te maken, tot dan!

Groetjes

ToCo 2017

Cyril, Eva, Joana, Larissa, Nina en Rienk