Twist 5 – Paal Centraal 2

Er was eens een zaterdag en Eline had weer eens een druk weekend, dus we schrijven nu alvast het wedstrijdverslag. Onderweg naar Vlaardingen in Eline dr waggie, die nog flink goor is, al heeft ze hem vorige week nog gewassen. Maar nu over de wedstrijd.

Onze voorspelling gaat als volgt; Wij gaan winnen. De openingstreffer wordt gemaakt door Geert. Al zit deze op de bank, het gebeurt toch. Bob ziet als vervangend coach alles gebeuren vanaf de kant. De volgende wordt een mooi schotje van Bob, die zichzelf in de wanhoop er ook maar in heeft gewisseld. Het laatste doelpunt was een enorme diepe bal naar Kroatië, zodat Yannick ook nog een doelpuntje kan mee pakken. Het staat dus ondertussen 0-3. Nu is de autorit voorbij en kunnen we niet verder scoren, dus mooie winst mee terug naar Delft. Suprise! Ohnee, we hebben nog 5 minuten over, dus Eline scoort van achter het stuur, toch nog de 0-4.

Okee. Onze fantasie was iets rijk. Echter hebben wij minder goed gespeeld dat gehoopt, maar ja. Je moet ook niet hopen. Er zaten goeie stukken tussen, maar helaas werd het toch 14-9.

Derde helft wel gewonnen. Dikke paal!

P.S. heeft Eline terug naar huis gereden in haar auto? Misschien niet. Misschien was er behoefte aan wijn. Misschien heeft Cyril terug gereden in Eline der auto

P.P.S wil je nou weten hoe de wedstrijd echt verliep? Bekijk de score dan maar even hier https://app.z2play.com/footballmatch/5ycd8