Triade 2 – PC 2

De laatste wedstrijd van de zaal. Alhoewel voor beide ploegen de eindstand niet meer uitmaakte voor de ranking in de poule wilde PC 2 natuurlijk wel laten zien waarom we 2e zijn geworden.

Al ver van te voren waren de auto’s vastgelegd aangezien Groot-Ammers niet echt naast de deur lag. Om kwart over 12 stond ongeveer iedereen netjes bij X, behalve Melle. Dat is niet echt een verrassing en als we hem dan bellen staat hij vaak al in de lift, maar toch gingen we hem maar weer bellen. Dit keer bleek hij nog op de Dreamhall te zijn en zich vergist te hebben in de tijd. Na een snel belletje naar Chris om zijn tas in te pakken (thanks Chris!) en het racen van Melle konden we om half 1 alsnog vertrekken.

Dan nu naar de wedstrijd. In de aanval begonnen Manuela, Lucìa, Melle en Ruben en in de verdediging Sascha, Timo, Femke en Jannieta. Op de bank zaten Anne en Stuart en op de supportersbank waren Lieke, Lisanne S., Laura, Julie, Isabella, Tim en Richard aanwezig. PC begon slecht aan de wedstrijd en kon pas na 10 minuten de korf vinden, op dat moment had Triade er al 4 inliggen. Daar hield het nog niet op want uiteindelijk stonden we zelfs 6-1 achter. Geert vond het wel genoeg en vroeg een Time-out aan. Die heeft zeker geholpen want PC vocht zich nog voor de rust terug in de wedstrijd door er 4 te scoren. We gingen dus rusten met een stand van 6-5.

PC kwam goed de kleedkamer uit en legde er in de eerste 4 minuten gelijk 3 in waardoor de stand 6-7 was. Helaas was de voorsprong voor PC van korte duur want we keken 5 minuten later weer tegen een 10-8 achterstand aan. Het slot van de wedstrijd was interessant. De scheidsrechter maakte ietwat opvallende beslissingen, daardoor liepen de gemoederen hoog op. In de time-out zei Geert, mond houden richting de scheids daar schieten we niets mee op. Zo gezegd zo gedaan. Helaas was een doelpunt van Ruben daarna verdedigd en kregen we nog een vrije bal tegen. En dat allemaal bij een gelijke stand van 14-14…

Al met al dus een spannend en opwindend laatste potje in de zaal. Iedereen die naar deze wedstrijd en andere wedstrijden in de zaal zijn komen kijken en aanmoedigen bedankt! Nu weer lekker naar buiten toe.

Alvast een kleine voorbeschouwing voor het veld: Momenteel staan we op een gedeelde 2e plek met 11 punten uit 8 wedstrijden, 3 punten achter de nummer 1. Daar doen we dus ook nog lekker mee voor het kampioenschap!