Top in zicht voor Paal Centraal

Het einde van het seizoen komt steeds dichterbij, maar dit betekent niet dat Paal Centraal rustiger is gaan korfballen. PC1 en PC2 mochten het opnemen tegen Dijkvogels. Waar de pot van PC2 met een (kleine) marge gewonnen werd was de overwinning voor PC1 nipt met slechts een punt. PC3 had het zwaarder en verloor van de kampioenskandidaat Weidevogels. Voor PC5 was de overwinning ook helaas niet haalbaar tegen ONDO.

Dijkvogels 1 – Paal Centraal 1 16 – 17
Dijkvogels 2 – Paal Centraal 2 9 – 12
Weidevogels 4 – Paal Centraal 3 26 – 8
ONDO 6 – Paal Centraal 5 16 – 13

Het programma voor komend weekend zit vol spanning en sensatie. Om te beginnen neemt PC3 het op tegen KVS, een tegenstander die slechts een plek hoger in de poule staat. Deze kraker zal gevolgd worden door de wedstrijd van PC2 tegen ADO. Hoewel het kampioenschap nog niet veilig gesteld kan worden (tenzij DSO verliest), kan een overwinning een deel van de druk voor de laatste wedstrijd weghalen. Tot slot speelt PC1 ook tegen ADO. Voor PC1 is een gelijkspel genoeg: niet voor het kampioenschap, maar wel voor een promotieplek naar de tweede klasse.

En het mooiste van dit alles is dat het ook nog lekker dicht bij huis is, namelijk het vertrouwde X. Kortom: een programma gevuld met spanning en sensatie dat je eigenlijk niet kan missen!

Paal Centraal 1 –
ADO 1
19:15 X in Delft route
Paal Centraal 2 –
ADO 2
18:00 X in Delft route
Paal Centraal 3 – KVS/Maritiem 3 16:45 X in Delft route

Tot dan!