TOGO 2 – Paal Centraal 2

Het was 9 maart 2019, de dag van de wedstrijd tegen TOGO. We moesten om 14:10 spelen in Goes, dus dat betekende dat er wekkers gezet moesten worden. Na een reis van pakweg anderhalf uur kwamen we aan bij het complex van TOGO. Toen we het complex zagen beseften we helaas dat we onze badkleding waren vergeten: de glijbanen zagen er goed uit!

Goed, de wedstrijd dan maar. Voor de wedstrijd spraken we af dat we hier geen punten wilden laten liggen. We moesten gewoon ons niveau halen en dan zouden we de punten wel mee kunnen nemen naar Delft.

De scheidsrechter floot de wedstrijd op gang en floot vrijwel gelijk voor een vrije bal voor TOGO. Gelukkig hebben we iemand met uitschuifarmen van een meter of 3 die de vrije bal naar de middellijn blokte. Lekker Bram! ;P Dit zette gelijk de toon voor de eerste helft. PC speelde met veel energie en was erg zuiver. Na doelpunten van Jeroen (2), Yannick (6), Robin (4), Lina, Esmeé (3) en Marloes trokken we ons terug naar de kleedkamer met een ruststand van 6-17.

Tijdens de rust concludeerden we dat we de tweede helft goed kunnen gebruiken om ons spel beter te maken en de dingen uit de training toe te passen. Dit ging helaas wel wat ten koste van de scoringsdrang.

De tweede helft wilde niet snel op gang komen, maar na een paar minuten waren we weer los. Na doelpunten van Esmeé, Isabella, Robin (2), Yannick (2), Bram (2), Jeroen en Jasper kwamen we op een eindstand van 15-27.

We kunnen wel concluderen dat we een lekkere wedstrijd hebben gespeeld en dat we dit gevoel mee moeten nemen naar de laatste drie wedstrijden. Na onze wedstrijd werd ons een spannende wedstrijd van het eerste voorgeschoteld.

Na een bezoekje aan een van de weinige restaurant ‘De Gouden Bogen’ in C-land keerden de groene tijgers weer terug naar Delft.