Thor (R) 1 – Paal Centraal 1

Zaterdag 27 november was het tijd voor de allereerste zaalwedstrijd in sporthal Riederpoort in Barendrecht. Helaas ook de enige wedstrijd in de komende 3 weken. Dit nieuws van de persco van vrijdag hield PC1 echter niet tegen om er dan voor te zorgen dat er deze dag werd gewonnen. Op het veld mochten we ook al tegen Thor spelen en zo waren we extra gebrand om te winnen.

In de aanval begonnen Matthijs, Richard, Lisanne en Manuela en in de verdediging begonnen Arjan, Henk, Susan en Laura. De eerste aanval begon sterk en zo kwamen we snel op een 0-1 voorsprong dankzij een goed schot van Lisanne. Helaas had Thor daar een antwoord op en zo was de stand na de eerste 5 minuten 3-1 voor Thor.  De score verliep zeer gelijk op in de eerste helft en zo hadden we een ruststand van 8-8 door doelpunten van Matthijs, Henk en Arjan.

In de rust moedigde Edwin ons aan om dit vol te houden en te blijven spelen als een team. Dit werd gehoord door alle spelers en zo begon het na de rust met een 9-8 achterstand, die al snel werd omgezet naar 9-9 door nog een prachtig schot van Lisanne. Deze stand werd door Susan en Laura uitgebreid tot een 9-11 stand voor PC1. Thor bleef echter niet lang achter met scoren en zo stond het na ongeveer 20 minuten in de tweede helft 12-12. Met nog maar 10 minuten te gaan bleef het heel spannend in Barendrecht. Het liep erg gelijk op met alle gelijke tussenstanden van 13-13, 14-14, 15-15 en zelfs 16-16. Helaas had Thor uiteindelijk het laatste woord met de 17-16.

PC1 heeft keihard gestreden als een team, maar ging helaas terug naar huis zonder de punten. Ondanks het verlies kunnen we als team heel erg trots zijn op deze gespeelde wedstrijd!