Thor 2 – Paal Centraal 3

Zaterdagmiddag stond er weer een spannende wedstrijd op het programma voor PC3. Een uitwedstrijd op het groene grasveld van Thor in Rotterdam. Twee weken terug hadden we nipt verloren na een spannende wedstrijd, dus we waren gedreven om de punten mee terug naar Delft te nemen.

Na een korte picnick op het gras genietend in het zonnetje en terwijl het veld om ons heen aangelegd werd was het tijd om te beginnen. Verzoekje van Thor was om iets eerder te beginnen omdat er nog wat mensen naar K3 moesten. Dat kwam goed uit aangezien wij ook snel door moesten naar ons eigen K3 studio 100 feest op de Paal Bokaal.

De wedstrijd begon wat moeizaam want door de wind wilden de doelpunten nog niet zo makkelijk vallen, maar na een tijdje volgde er toch een aantal. PC3 liep net wat punten voor op Thor en zo gingen we geleidelijk naar de rust met een mooie voorsprong. Hoeveel het precies stond was niet duidelijk want de wind verwaaide de stand op het scorebord. Gelukkig had de scheidsrechter wel overzicht.

Na een motiverende toespraak van onze invalcoach Jannieta, onder genot van een theetje, waren we klaar voor de tweede helft. Hierin ging het doelpunten maken net wat makkelijker, mede door de vele mooie schoten van Martijn. Uiteindelijk wisten we de wedstrijd met een mooie eindstand van 8-13 te winnen!

Na een applausje voor de winst en dat niemand zijn enkels heeft gebroken op het gras was het tijd om door te gaan naar DES voor de Paal Bokaal! Daar kon de winst gevierd worden en werd er nog gefeest tot in de late uurtjes!