Thor 1 – Paal Centraal 1

Het was weer zover, we mochten voor alweer de vierde keer aantreden tegen Thor. Een tegenstander die wij vooral kennen van het feit dat zij achterverdedigen. Hier was uiteraard deze week dan ook op getraind.

In de aanval begonnen Richard, Matthijs, Manuela en Isabella. In de verdediging mochten Henk, Tim, Susan en Laura het dichthouden. We begonnen goed, we kwamen op een voorsprong van 0-2. Helaas wist Thor hier al snel erop en erover te gaan met een aantal verre afstandschoten. Het bleek lastig te zijn om Thor bij te houden met goals, PC leek de mand niet goed te kunnen vinden. Hierdoor gingen we de rust in met een flinke achterstand. Coach Edwin hield de moed erin met een aantal goede aanwijzingen, waarna we het veld weer betraden. Het tij mocht echter niet keren in de tweede helft. Ondanks drie stippen die Richard allemaal raak gooide, wat hem de topscoorder maakte, en hernieuwde kracht in de vorm van Lisanne en Stuart die beiden nog goals voor hun rekening namen. De wedstrijd eindigde in 14-10.

Nog een shout out naar Richard die zo lief was om terug te rijden naar X aangezien ondergetekende in de wedstrijd door midden was gelopen en Tim voor het overnemen van het fluiten van de wedstrijd van PC3. Jullie zijn helden! Ook dank aan Stuart voor het invallen!