Ten Donck 4 – Paal Centraal 4

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zo ver, de eerste zaalwedstrijd van het seizoen!
De eerste wedstrijd van PC4 was een uitwedstrijd tegen Ten Donck. Aangezien dit niet om de hoek ligt werden er wat auto’s geregeld en was iedereen mooi op tijd onderweg. Dit mocht helaas niet baten, 2 auto’s kwamen vast te zitten in de file door een ongeluk waardoor er uiteindelijk nog vrij weinig tijd over was voor de voorbereiding.

Ondanks dit kon de wedstrijd toch mooi op tijd beginnen. In de aanval begonnen Hessel, Lyanne, Naomi en Ties, en de verdediging bestond uit Lisa, Matin, Myra en Thijs (die ondanks een afmelding toch nog mee kon doen). De wedstrijd begon goed, binnen een paar minuten stonden we al met 0-2 voor. Helaas begon Ten Donck hierna ook te scoren, en na een helft die redelijk gelijk op ging gingen we met een voorsprong van 7-8 de rust in.

Na de rust werd er flink wat gewisseld in de vakken. Naomi werd voor Lucia gewisseld en bijna het complete andere vak werd gewisseld, dit bestond nu uit Bernice, Jelte, Myra en Steven. Al deze nieuwe energie mocht helaas niet baten. Na de rust wisten we ineens de korf niet te vinden, waardoor er 20 minuten niet gescoord werd aan onze kant. Tevens werd de wedstrijd wat fysieker, wat wat gefrustreerde spelers op leverde. Na een achterstand van 13-9 wisten we ons nog terug te knokken, maar uiteindelijk werd de wedstrijd toch net verloren met 14-13. Tegen de veldkampioen is dit echter toch geen hele slechte prestatie, en we hebben thuis natuurlijk nog een herkansing!

Tevens wil ik ook even onze invallers Steven en Jelte bedanken voor het invallen!