Tempo 6 – Paal Centraal 5

Na een vroeg opstaan en een lange reis achter de rug waren we natuurlijk al flink uitgeput. Maar we moesten nog een wedstrijd spelen. De eerste wedstrijd van het seizoen. Helaas konden drie meiden van ons team er niet bij de wedstrijd zijn, maar gelukkig hadden we goede invallers in Lucia en Bernice.

Tempo had een vrij jong team met flink wat snelheid en toen de wedstijd begon werd al snel duidelijk dat we moeite zouden gaan krijgen met hun snelheid. Helaas kregen we in de eerste minuut een strafworp tegen die leidde tot de 1-0. Zo bleef de stand voor een tijdje, maar de aanval had zichtbaar moeite met kansen creëren en leidde meestal alleen tot één schots aanvallen. na 9 minuten kregen we een tweede treffen tegen die er aan zat te komen. Na de vak wissel kreeg de andere vak de kans om aan te vallen en leiden de korte kans van Jasper al na 30 seconden tot de eerste treffen. Jammer genoeg was deze blijdschap voor kort, want er werd al weer snel een tegentreffen gemaakt. In de 12de minuut werd het 4-1 en vanaf dat moment bleef tempo verder uitlopen. We wisten nog een keer te scoren voor de rust door een strafworp van Cyril, maar eindigde de eerste helft met een flinke achterstand, namelijk 7-2.

Met deze stand gingen we de rust in en het was al duidelijk dat we deze wedstrijd waarschijnlijk niet meer gingen winnen, maar we waren nog wel gemotiveerd om de schade te beperken. Dit begon niet geweldig met al snel weer een tegen doelpunt, maar daarna kregen we het spel van Tempo door wisten we ze het een stuk moeilijker te maken. Ook door de inbreng van Ties en Niels hadden we een stuk meer afvang en konden we veel langer aanvallen. Vanaf dat moment begonnen de doelpunten voor ons te vallen. In de tweede helft was de hele wedstrijd om gedraaid en Tempo wist niet wat ze er tegen moesten doen. We wisten met name door doelpunten van Ties en Bernice flink terug te komen. Met extra tijd hadden we hier zeker nog een overwinning uit kunnen halen, maar helaas was de tijd op en de wedstrijd eindigde in 8-7. Net verloren maar een tweede helft, waar we zeker mee door kunnen.