TC

Technische Commissie 2017-2018

  • Maurits Dogterom
  • Paulien van der Eijk
  • David Kraan
  • Casper Onnink
  • Susan Bouman
  • Laura Zwanenburg

Scheidsrechtercoördinator 2017-2018

Wedstrijdsecretaris 2017-2018

Email: tc@paalcentraal.nl

Voor oefenwedstrijden dient er altijd naar bovenstaande email gemaild te worden

De TC kan uitgelegd worden op meerdere manieren. Eén van de mogelijkheden is dat het een Treurig Clubje is. Zorgen voor een slotje op de ballenbak, veldwachters inroosteren, niet heel spannend. En daar wordt nog uren over vergaderd ook en kost honderdmiljoenmiljard appjes om dit op te lossen.

Bovenal is deze commissie een Trotse Compagnie die er alles aan doet om het alle spelers naar hun zin te maken. De teams worden zo goed mogelijk ingedeeld om zo goed mogelijk te presteren op een passend niveau. Een hoop (plotselinge) problemen worden zo snel en zo goed mogelijk opgelost. Bijvoorbeeld als er een blessuregolf heerscht bij de mannen, alle teams tegelijk tegen middernacht een uitwedstrijd spelen en de coach aan het kraambed staat.

Uiterst secuur wordt er bekeken waar de belangen het grootst zijn en wat het beste past bij de teams om leuke wedstrijden te spelen met goede resultaten! Spelers worden tijdelijk of permanent door- of teruggeschoven en blikken met Algemeen Reserves worden uit de kast gehaald om de gaten op te vullen.

De Trotse Compagnie draagt haar steentje bij aan het spelplezier en de prestaties door te proberen de juiste trainers te vinden voor de teams. Tijdelijk verandert de Compagnie dan in een Human Resource clubje om de sollicitaties door te nemen, te praten, achtergronden worden nagetrokken, er wordt nog meer vergadert en nog meer gepraat om uiteindelijk te kiezen voor een geschikte kandidaat. Uiteraard worden spelers en trainers tijdens het seizoen nauwlettend in de gaten gehouden of het allemaal nog steeds klikt door… weer met iedereen te praten!

Daarnaast zit in het takenpakket: oefenwedstrijden plannen, selectieprocedures bepalen, ballen bestellen, recreantenwedstrijden organiseren en het epische Groot Groen Gemengd Gebeuren of een variant hierop, de TC is van alle markten thuis!