’t Capproen 2 – Paal Centraal 4

Zaterdag 23 september, tijd voor de eerste zaalwedstrijd voor alle competitieteams van Paal Centraal. PC 4 mocht afreizen naar Hellevoetsluis om het op te nemen tegen ’t Capproen 2. Een van de vele redelijk onbekende tegenstanders dit zaalseizoen.

Aangekomen in de sporthal konden we nog even genieten van een aantal oud PC’ers. Excelsior 7 speelde namelijk voor ons tegen het 3e van ’t Capproen.

We begonnen de wedstrijd met Tom, Timon, Eline en Gabrielle in de aanval en Cyril, Renko, Anne en Thyrza in de verdediging. De bank werd warm gehouden door Jannieta en Tim Heijnen.

Na 20 minuten spelen stond het 3-1. De wedstrijd kwam dus een beetje moeizaam op gang, pas in de laatste 10 minuten van de 2e helft werd er wat meer gescoord en gingen we de rust in met een 7-3 achterstand. Echter was het een erge korte rust, de scheidsrechter floot na iets meer dan een minuut namelijk alweer dat de teams uit de kleedkamer moeten komen.

De tweede helft kwam Jannieta er in voor Anne en wisselden Tom en Cyril (met behulp van Tim) van vak. De tweede helft ging een stuk beter van ons met nog iets minder van 5 minuten te spelen stond er een stand van 10-8 op het scorebord. De laatste 5 minuten kwamen alleen abrupt ten einde toen er een dame van de tegenstander op de grond viel en het uitschreeuwde van de pijn. Na een tijdje aan de kant gestaan te hebben en besproken te hebben hoe we deze laatste 5 minuten uit zouden gaan spelen. Had de scheidsrechter besloten de wedstrijd af te fluiten en dus kwam er in de KNKV app ‘gestaakt’ te staan achter onze wedstrijd.

Hoe dit allemaal verder gaat is voor ons ook nog een beetje een raadsel, maar dat het een vreemd einde van de wedstrijd was dat staat vast.

Volgende week mogen we het thuis opnemen tegen DeetosSnel 5. Kom ons dus allemaal gezellig aanmoedigen!