’t Capproen 2 – Paal Centraal 4 & Paal Centraal 4 – ’t Capproen 2

Nadat de wedstrijd op 23 november gestaakt werd na een val van de tegenstander en er een ambulance aan te pas moest komen, werden vandaag deze laatste 4 minuten en 20 seconden ingehaald. Dit gebeurde voorafgaand de wedstrijd welke gisteravond gespeeld ging worden.

Nadat men eindelijk de volleyballers de zaal uitgejaagd had, konden deze laatste paar minuten van de vorige wedstrijd gespeeld worden. Dit met een scheids welke ’t Capproen zelf mee had genomen vanuit het verre Hellevoetsluit.  De wedstrijd werd hervat op een 10-8 achterstand voor Paal Centraal, ook mocht ’t Capproen de wedstrijd openen met een strafworp. Deze werd gescoord en ’t Capproen wist deze paar minuten met winst af te sluiten.

Paal Centraal  4 was warm gespeeld, tijd voor de echte wedstrijd van vandaag. Vol goede moed startte de aanval met Tom, Rienk, Eline en Gabrielle. Er werd hard geknokt maar weinig gescoord. De verdediging, bestaande uit; Timon, Cyril, Anne en Thyrza hielden het enorm goed dicht waardoor men uiteindelijk de rust in ging met een achterstand van 2-3.

Jeroen sprak het team positief toe en had er alle vertrouwen in, men was goed aan het aanvallen en gefocust aan het verdedigen, de ballen moesten alleen nog even gaan vallen. Logisch natuurlijk, maar altijd makkelijk gezegd dan gedaan.

Even hard als in de eerste helft deed iedereen weer zijn best, en dit werd beloond. PC 4 begon met scoren. Het was zo’n spannende wedstrijd dat zelfs de scores niet zijn bijgehouden, maar als ik het mij goed herinner is er met 10-8 voorgestaan door PC 4.

Helaas werd ’t Capproen wakker geschud door onze doelpunten en begonnen ook zei met scoren.  Gelukkig liet PC 4 zich niet gek maken. Lucia kwam de laatste 10 minuten het team nog wat meer versterken. En zo wist men de wedstrijd uiteindelijk af te sluiten met 12-8 op het scorebord. Na een lange tijd weer punten voor PC 4, en deze hebben zij zeker verdiend!

Maurits bedankt voor het scheidsen en ook de supporters bedankt voor al het positieve gejuich!