Sponsors

(for English sponsor information, click here )

Medisch Training Centrum Delft
Shirtsponsor PC1

Het Medisch Training Centrum Delft is dit jaar de sponsor van ons eerste team. MTC Delft heeft een enthousiast team van fysiotherapeuten en helpt sporters op een verantwoorde manier snel weer binnen de lijnen te komen. Dankzij de ervaring en affiniteit met de korfbalsport bij MTC Delft kunnen we elk jaar genieten van een aantal leuke en leerzame korfbalclinics. Als studentenkorfbalvereniging Paal Centraal zijn we erg blij met deze waardevolle sponsor!

Maltha sport
Shirtsponsor PC2

Maltha Sport is shirtsponsor van ons tweede team en verzorgt daarnaast ook de clubkleding voor alle leden. De sportwinkel is te vinden op de Oude Langendijk 23 in Delft en online via malthasport.nl. Onze leden kunnen voor kleding, schoenen en ballen terecht bij Maltha Sport en ontvangen daarbij clubkorting, wat wij natuurlijk zeer waarderen. Als PC zijn we erg blij met een geweldige sponsor als Maltha Sport!

DSW
Shirtsponsor PC3

Zorgverzekeraar DSW is de shirtsponsor van ons 3e competitieteam. DSW is naast een landelijke zorgverzekeraar een groot ICT bedrijf dat altijd op zoek is naar jong talent.  Als PC zijn wij erg blij met de samenwerking met zorgverzekeraar DSW!

tud
Huissponsor


 

Sponsors Paal Verbaal

 

bebop2

De Bebop is al jaren vaste sponsor van Paal Centraal.
De Bebop is dé plek in Delft om lekker met vrienden een speciaalbiertje te drinken.
Daarom houden wij hier ook iedere maand een maandelijkse borrel vaak onder het genot van live jazz. Als PC zijn we erg blij met onze samenwerking, zeker nu we weer volop kunnen borrelen.

Copie-Sjop

malta

Interesse om ook een sponsor van D.S.K.V. Paal Centraal te worden? Klik hier voor meer informatie. Vragen? Stuur dan een e-mail naar extern@paalcentraal.nl