Sociale Veiligheid

Gedragsregels

De leden van Paal Centraal worden geacht zich aan de gedragsregels van het studentenkorfbal te houden. Deze gedragsregels zijn hier te vinden.

Wat is een Vertrouwenscontactpersoon?

Een vertrouwenscontactpersoon (ofwel VCP) is het eerste vertrouwelijk aanspreekpunt voor leden die te maken hebben gekregen met een ongewenste situatie. Het gaat hierbij om grensoverschrijdend gedrag, zoals pesten, discriminatie, seksuele intimidatie, agressie en/of geweld. De vertrouwenscontactpersonen zijn er voor iedereen binnen Paal Centraal die behoefte heeft aan een gesprek om zijn/haar hart te luchten.

Wie zijn de Vertrouwenscontactpersonen?

De vertrouwenscontactpersonen binnen Paal Centraal zijn Dominique en Tim. We zijn al een tijdje lid bij Paal Centraal en kennen de vereniging goed. Onze contactgegevens zijn te vinden op deze pagina: Vertrouwenscontactpersonen (hiervoor moet je ingelogd zijn). In een mailtje hoef je niet per se toe te lichten waar je het over wil hebben, je kan eventueel alleen je nummer achterlaten zodat we een gesprek kunnen plannen. Neem gerust contact met ons op als je je ergens onprettig bij voelt, wij helpen je graag!