Seizoen begint weer voor Paal Centraal

Afgelopen  maanden waren een paar rustige. Na de laatste tentamens was het eindelijk tijd voor welverdiende rust. Het was een tijd voor op vakantie gaan, weinig uitvoeren, en lekker bij te komen van het zware collegejaar. Helaas was het ook een tijd waarin niet gekorfbald werd!

Maar zaterdag komt daar eindelijk verandering in met de eerste speelronde van het nieuwe seizoen. De start van dit seizoen is dit keer geheel bij het vertrouwde X. PC5 zal van start gaan tegen ALO 6. Vervolgens speelt PC4 tegen onze buren van Fortuna/Delta Logistiek 6. PC3 neemt het ook tegen een zesde team op, dat van KVS/Maritiem. PC2 en PC1 zullen het programma afsluiten tegen SKV Victoria 2 en 1.

Paal Centraal 1 – DKV Victoria 1 16:00 X in Delft
Paal Centraal 2 – DKV Victoria 2 14:40 X in Delft
Paal Centraal 3 – KVS/Maritiem 6 13:20 X in Delft
Paal Centraal 4 – Fortuna/Delta Logistiek 6 12:00 X in Delft
Paal Centraal 5 – ALO 6 10:40 X in Delft

Met zo’n prachtig thuisprogramma is er geen reden om zaterdag thuis te blijven! Kom dus allemaal als een stel echte groene tijgers je favoriete club aanmoedigen!

Kun je niet wachten tot zaterdag om je favoriete club aan te moedigen, of baal je ervan dat je zelf niet kan korfballen? Geen probleem, want aanstaande donderdag kun je ook genieten van de oefenwedstijden van PC1 en PC2, en van een vrije instuiftraining bij de recreanten (meer informatie hier).

Tot zaterdag!