Seizoen 2016-2017: PC4 en trainers update

De Technische Commissie is druk bezig met de voorbereidingen voor volgend jaar en de vele losse eindjes worden beetje bij beetje aan elkaar geknoopt.  Met dit bericht een update over de huidige stand van zaken en we hebben positief nieuws over het nieuwe seizoen.

Het was de leden al gemeld, maar bij deze kunnen wij nu officieel vermelden dat Paal Centraal voor het eerst met 4 teams gaat spelen! In samenwerking met het bestuur en leden is er hard gewerkt om genoeg spelers voor deze teams te verzamelen en dat is gelukt. Paal Centraal 4 is hierdoor een feit. We kijken er naar uit om deze uitdaging aan te gaan en met 4 teams te gaan knallen in de competitie.

Daarnaast kunnen wij melden dat aankomend jaar Jos Velderman en Benjamin Mul wederom trainer/coaches zijn van de selectie van Paal Centraal. We nemen helaas wel afscheid van Tim Wissink als trainer van PC3, we willen hem hartelijk bedanken voor zijn inzet in het afgelopen jaar.

Jos heeft als hoofdcoach met PC1 op het veld het kampioenschap en promotie naar de 2e klasse behaald en gaat aan de slag om dit succes door te trekken in de zaal. Voor Benjamin de taak om met PC2 de stap richting de reserve 3e klasse te zetten. PC2 was dit jaar dichtbij en hopelijk kan er nu wel een stap omhoog gezet worden.  We wensen beide trainers veel plezier en succes.

Op dit moment zijn wij op zoek naar en in gesprek met kandidaten die hopelijk PC3 en PC4 willen coachen. Wij hopen dat we zo snel mogelijk daarin een besluit kunnen nemen.

Wij zijn als TC blij dat we de stap naar 4 teams kunnen maken en dat Jos en Benjamin nog een jaar bij ons blijven. Iedereen hartelijk bedankt voor zijn aandeel hierin en hopelijk zien we jullie allemaal a.s. 28 mei bij de laatste wedstrijden van het seizoen op het sportcentrum.

Namens de Technische Commissie,
Quirine

DSC_0919 - kopie