SDO 5 – Paal Centraal 2

Het was een prachtige woensdag avond. Er zou ID Kafe zijn, verlengde borrel bij life. Maar dat deed onze strijders van het 2e helemaal niks. Waarom zou je bier gaan drinken als je ook lekker je favoriete sport kan beofenen in het oh zo prachtige Kamerik! Met de Parkeerplaats voor onzelf kwamen we de met houtevloet tijdloze bruine kroeg sportcafe van De Schuilenburgh in. Toch een biertje dan? Nee! want een deurverder stond de gezellige kleine sporthal al op ons te wachten! De D1 of C1 was nog aan het trainen! Snel meeschrijven want dit zijn inside tacktieken. Snel omkleden en inschieten. Op de eerlijke deuntjes van Sascha mogen we weer inschieten. De coach van de tegenstander kon er ook van genieten, want die stond al hakkend zijn team toe te juichen tijden het inschieten.

Toen kwam de scheidsrechter binnen. “OHneee!” Roept sjoerd door de kleine sporthal. Sjoerd had ervaring met de man. Schijnbaar vloot de man meer traditioneel korfbal. Iets minder duwen en trekken dan we gewend zijn als klein stadje in het zuiden tussen de Rotterdamse gezeligheid en de haagse vriendelijkheid. Wedstrijd beginnen en geconsentreerd gaan ballen dat was de opdracht. Tja, eenmaal begonnen werd er indd toch veel gefloten. Armpjes teveel van PC. Mondjes teveel open bij SDO. Het regende vrije ballen en strafworpen. Helaas, was dit spel meer voor de oudere ervaren spelers van SDO weggelegd. Plus de heer met rugnummer 10 bij SDO waarvan zijn vrouw heel lekker had gekookt had. Want die was goed voor de meeste doelpunten bij SDO. Ja daar konden wij niet tegen op met onze studentenmaaltje Pasta P (Pesto, Pollo, Paprika, Pennen… enz).

De wedstrijd is uiteindelijk geindigd in een 20-15 voor SDO. Een rare wedstrijd om te spelen, coachen en kijken! duzzz dan toch maar dat biertje?