SDO 1 – Paal Centraal 1

Zowel PC1 als PC2 reisden af naar Hillegom om daar een wedstrijd tegen SDO te spelen. Tussen de wedstrijden zat een groot gat, dus er was voor PC1 genoeg tijd om alvast aan het gras te wennen en lekker in te schieten.

Het eerste woord kwam van SDO die een 1-0 voorsprong pakte, maar Paal Centraal kwam op 1-1 door een actie van Lisette en Cynthia. Zo bleef het eigenlijk de hele eerste helft. SDO stond vaak met 1 punt verschil voor, maar Paal Centraal bleef in de nek hijgen. Het gras was weer even wennen, maar Paal Centraal kon SDO prima bij benen. Na nog was mooie doelpunten van de mannen, ging Paal Centraal met 1 punt achterstand de rust in.

De tweede helft wist PC het scoren weer op te pakken en na een mooie actie van Renee en Margit kwam PC langs zij. Tegen het einde van de wedstrijd, beging SDO nog een misstap die het vak van Joël goed wist te benutten, waardoor Elize (die in de tweede helft erin kwam voor de geblesseerde Lisette) met een mooi schot de 11-10 maakte. Er stond echter nog redelijk wat tijd op de klok, dus het was de vraag of Paal Centraal deze voorstand vast kon houden. SDO bleef echter flink druk zetten en ook mede door vermoeidheid lukt het niet om verder uit te bouwen. Helaas scoorde SDO en was de eindstand 11-11. PC1 had uiteraard graag 2 punten naar huis willen nemen, maar niet geheel ontevreden ging de ploeg het veld af.