Refleks 4 – Paal Centraal 3

Na een kort fietstochtje kwamen we al aan bij onze eerste wedstrijd van het seizoen. Na wat vertraging onderweg en het rekken en strekken van de spieren waren we klaar voor de wedstrijd tegen Refleks. De aanval begon met Laurie, Jannieta, Jeroen en Kees. In de verdediging stonden Susan, Eline, Tom en Matthijs.

Helaas was Refleks 4 goed op schot, en wij wat minder, waardoor we na 9 minuten achter stonden met 5-0. Ondanks dat Laurie, Susan en Jeroen (2x) hebben gescoord, bleef de tegenpartij zuiver schieten en gingen we de rust in met een achterstand van 11-4.

Na een reflectie van de eerste helft met het team en oppeppende woorden gingen we met het hele team hard aan de slag in de tweede helft. Niemand liet zijn koppie hangen en de tweede helft zou voor ons zijn! Bob ging verder op de plek van Tom en Thomas kwam erin voor Kees. Na 5 minuten in de tweede helft kwam Fenne erin voor Jannieta.

Vol goede moed gingen we de tweede helft tegemoet. Na een eerste doelpunt van Refleks kwamen we als team terug op een score van 12-8 door doelpunten van Jeroen, Fenne, Bob, en Matthijs. In tegenstelling tot de eerste helft bleef de bal nu langer in het aanvalsvak waardoor meer kansen konden creëren. Hierna werd er minder gescoord en kregen we nog een doelpunt tegen. Als antwoord hierop zorgde Thomas voor een strafworp die Jeroen er moeiteloos inlegde. Door een schot van Bob in de laatste minuut eindigde de stand met 13-10.

Helaas hebben we de wedstrijd verloren, maar de tweede helft zijn we erg sterk teruggekomen! Op naar de rest van het seizoen!