Reeuwijk 2 – Paal Centraal 2

Op deze laatste dag van november mochten we aftaaien naar Reeuwijk. Met een mooie U-bocht (omdat we niet geloofden dat we een doodlopende weg in moesten rijden) kwamen we uiteindelijk bij De Meerkoet, de hal waar we moesten spelen, aan.

In De Meerkoet aangekomen hadden enkelen van ons een schrikmomentje met de gedachte dat de wedstrijd van Paal Centraal al was begonnen, omdat er groene shirtjes in het veld stonden die er hetzelfde uitzagen als onze eigen groene shirtjes. Toen we echter beter keken, kwamen we erachter dat dit spelers van Reeuwijk waren en bedachten we ons weer dat wij vandaag zelf niet in het mooie groen, maar in het zwart zouden spelen.

Omdat PC1 nog steeds een aantal blessures bij de heren had, misten wij met PC2 ook dit keer Jeroen en Tim. Gelukkig kon Bram deze wedstrijd het gat voor ons opvullen. We begonnen met Bram, Jasper, Maud en Lisanne in de aanval en Arthur, Bob, Laura en Paulien in de verdediging. Henk, Richard en Isabella mochten de bank warm houden.

De wedstrijd begon goed. Verdedigend wisten we veel ballen te onderscheppen en onze aanval wist snel te scoren, waardoor we gelijk met een voorsprong begonnen. Het lukte Reeuwijk niet om de voorsprong in te halen, waardoor we met een 5-8 voorsprong de rust in gingen.

Met een tevreden gevoel over de eerste helft gingen we de tweede helft in. Bram wist de voorsprong gelijk naar een 5-9 voorsprong uit te breiden. Helaas vielen de doelpunten hierna niet meer aan onze kant en wel bij Reeuwijk, waardoor het gat door Reeuwijk snel werd ingehaald. Zo kwamen we op een gelijke stand van 9-9 te staan.

Vanaf hier liep de stand steeds gelijk op, totdat Reeuwijk in het laatste deel van de wedstrijd wat wissels vanuit hun eerste team inzette. Wij wisten helaas niet tegen deze fitte wissels op te boksen, waardoor Reeuwijk in de laatste minuten op een voorsprong kwam te staan en wij de wedstrijd uiteindelijk verloren met een stand van 16-14.