Paal Centraal 4 – ONDO 6

Het was weer een grijze regenachtige dag toen we het moesten opnemen tegen Ondo. De vorige wedstrijd verliep niet zoals we hadden gewild dus we waren gebrand op winst. Voordat we aan de wedstrijd begonnen hebben we, natuurlijk op 1.5m, een teamfoto gemaakt met onze persoonlijke topfotograaf Melle.

Voor deze wedstrijd hadden we een geheim wapen: ons nieuwe teamgenootje Lianne. Er was geen sprake van een rustige start want ze mocht direct een hele wedstrijd spelen.

Zoals gezegd wilden we ons graag revancheren tegen Ondo. We begonnen goed met lange aanvallen maar dat mocht niet baten. De goals vielen niet en Ondo liep uit. We gingen de rust dan ook in met 3-6.

Na de inspirerende woorden van Tom en Richard en een verfrissend bekertje limonade gingen we de tweede helft in. Ondo kwam verder aan de leiding na 3 goals in de eerste 10 minuten. Toen besloten Tom en Richard om Dominique en Lianne te wisselen van vak. Hiervoor moest Gabriëlle even in ons vak spelen. In deze 5 minuten heeft ze zelfs nog een keer gescoord! Na de wissel wilde de goals wel vallen en zijn we geëindigd op 10-12.

Gabriëlle bedankt dat je reserve wilde zitten en Arthur bedankt voor het fluiten.