PC3 – ODO

In onze poule is het redelijk spannend, iedereen kan van iedereen winnen. Maar er is een ploeg die stijf onderaan staat en waar we dus absoluut van moesten winnen: ODO. Bij ODO thuis hadden we met 21-7 gewonnen, dus vol vertrouwen zagen we de wedstrijd tegemoet.

Om in de woorden van Yannick te spreken, ‘we gaan winnen met 35-2’ en mochten ze geen moment het gevoel geven dat ze uberhaupt kans maakte. Dat plan mislukte de eerste minuten. Want ondanks de lange aanvallen, wilden de ballen er niet echt in en stond het na 10 minuten spelen ‘pas’ 3-2. Gelukkig kwamen we iets beter in ons spel en wisten we de rust in te gaan met 8-3.

Dit was niet wat we van de wedstrijd verwacht hadden, en dan met name van ons eigen spel. De tweede helft moesten we aan de bak om meer ons eigen spel te gaan spelen en verder uit te lopen. Dat lukte, de aanvallen gingen beter draaien en verdedigend hielden we het goed dicht.

Je gelooft het misschien niet, maar ook deze wedstrijd eindigde in 21-7. Al kan het spel beter, het blijft een mooi resultaat en de punten houden we in Delft!