PC3 – Excelsior 7

Een zinderende korfbalwedstrijd vond plaats op het thuisveld van PC3, waar ze het opnamen tegen Excelsior 7.

De wedstrijd begon met een knaller toen Jasper als eerste het doel wist te vinden. De toon was gezet en het beloofde een intense wedstrijd te worden. Fenne liet haar verdedigende kwaliteiten zien door een schot van haar dame te blokken. Wouter benutte een korte kans en bracht PC3 weer gelijk met Excelsior, 2-2. Marit en Timon voegden zich ook toe aan het scorebord met krachtige schoten, terwijl Marit vervolgens met een sterk blokje, tot frustratie van haar tegenstander, haar defensieve waarde bewees. 

Tijdens een van de fantastische momenten was de reporter even afwezig om friet te halen, maar PC3 liet zich niet afleiden en scoorde opnieuw. Een schot van Wouter en een stip van Marit brachten de ruststand op 7-6, met PC3 net aan de leiding.

Excelsior kwam vastberaden uit de kleedkamer en kreeg al snel een stip, die feilloos werd benut. PC3 liet zich echter niet ontmoedigen. Anneloes bracht met een schot de voorsprong weer naar PC3. Wouter liet opnieuw van zich horen met een krachtig schot, gevolgd door Marit die onder de korf haar positie innam.

De tweede helft werd gekenmerkt door snelle aanvallen en uitstekende verdediging. Wouter benutte een korte kans en Timon liet zien dat hij een scherpschutter was met opnieuw een succesvol schot. Wouter sloot de wedstrijd af met een vrije bal, waardoor PC3 de overwinning veiligstelde met een eindstand van 14-10.

Het was een opwindende korfbalwedstrijd waarin beide teams hun vaardigheden toonden. PC3 kwam als winnaar uit de strijd, met indrukwekkende prestaties van verschillende spelers die de overwinning mogelijk maakten. Het publiek ging tevreden naar huis na een avond vol korfbalplezier en de winst voor PC3 én PC4 in Delft.