Pc2 -Valto 5

Zaterdag mocht pc 2 eindelijk een keer laten zien dat ze geen midweek team waren. De wedstrijd werd zowaar een keer op een zaterdag gespeeld namelijk! Dit keer weer tegen Valto. Bij de uitwedstrijd de week ervoor, heeft PC2 het erg lastig gehad. Helaas is dat wedstrijdverslag nooit geschreven. Dus hier een korte samenvatting van die wedstrijd. We begonnen aardig gelijk op. Toen heeft Valto slim gewisseld (misschien waren het spelers die ook veel wedstrijden in hogere teams speelde, wie zal het zeggen). Om die reden is de uitwedstrijd daarom niet gewonnen.

Thuis dan weer een kans. Op een zaterdag, een thuis speel zaterdag, een thuis speel zaterdag aan het begin van de lustrumweek! De wedstrijd begon gelijkwaardig op. Valto komt eerst op 2 punten voor, maar dan sluit pc2 weer keurig aan. De score blijft tot het einde van de eerste helft erg gelijk op gaan. Wat opvalt is dat valto veel speelt met een blok onder de paal. Gelukkig blijven de spelers van PC er goed dichtbij en scherp. Hierdoor kunnen ze met dit goedkope trukje niet heel veel kansen creeren.

De tweede helft wordt erg spannend. Vooral het moment dat Pc 8-11 achter staat. Timo vraagt om een time out. Even de koppies weer allemaal dezelfde kant op en gaan!
dan wordt het 9-11, 10-11 en zelfs 11-11. En ja als je dan in zo’n flow terecht komt gaat het scoren bijna vanzelf lijkt het wel. De verdediging zet het spel van valto volledig op slot terwijl de aanval kan blijven aanleggen. Dan 12-11, 13-11 en uiteindelijk sluiten we de wedstrijd af met 14-11.

Pc2 pakt punten op een prachtige zaterdag! Dus dan nu een potje pacman in zoetermeer? 🙂