PC2-TOP5

Hier een iets te laat wedstrijdverslagje (sorry melle en tokkie)

Het was weer een mooie zaterdag in het koude Nederland. En PC2 mocht het vandaag opnemen tegen TOP5. Tegen de wedstrijd werd al een beetje opkeken, en het idee van winst leek een beetje te ver weg. Desondanks wist onze coach ons te motiveren en wilde iedereen er wel voor gaan vechten.

De wedstrijd begon helaas al snel met een achterstand. Alle precieze getallen weet ik niet meer, want er was ook geen livescoren. Maaaar ook wij wister er eentje in te leggen, wat toch weer motiveerde. Vooral de dames van TOP wisten er een heel aantal in te leggen. Aanvallend hadden we het wat zwaar. Op de automatische piloot pasen zat er niet in deze wedstrijd. Toch bleef iedereen positief. Laura kwam erin voor mij en wist mijn erg sterke dame wat verder uit te schakelen. In de rust werd er verder gewisseld en kwamen Martijn en ik er weer in.

In de tweede helft leken we even in de buurt te komen met nog maar 2 puntjes verschil. Dit was helaas niet van hele lange duur, en werd het snel weer 4. Toch wist onderandere Lucia er nog een erg mooie bal in te leggen, wat toch weer goed deed voor het moraal van de wedstrijd. We bleven elk doelpuntje vieren, en dat maakte het toch wel een gezellig wedstrijd. De wedstrijd eindigde met een stand van 17-9. Het was geen makkelijke wedstrijd, maar we hebben er zeker voor gewerkt. Als we dit zo doorzetten kunnen we dit zaalseizoen nog wel wat wedstrijdjes winnen.

Ik wil onze invaller Laura en het publiek bedanken.

Groetjes uit Marokko!!