PC haalt 4 punten op in Goes!

Op zaterdag 9 maart was het zover. De selectie van Paal Centraal mocht de verre reis maken naar Togo uit Goes, de oude club van Esmee. Trouwe supporter Toine was helemaal naar Zeeland gekomen om samen met de zusjes van Esmee, die zelfs de PC-sjaal droegen, PC te steunen.

PC 2 vloog uit de startblokken en gaf het goede voorbeeld door met 15-27 de punten binnen te slepen.

PC 1 begon vandaag met Larissa, Nina, Maurits en David in de aanval, Karin, Lisanne, Bruno en Philip in de verdediging, Corné en Laura op de bank en Jesse moest helaas door een blessure thuis blijven. In het begin leken de groene tijgers de concentratie te missen. Bij een stand van 6-3 vroeg coach Wouter een time-out aan om iedereen op scherp te zetten. Het ging hierna wel iets beter, maar PC liep nog steeds een beetje achter de feiten aan. Met een stand van 11-8 gingen de teams de rust in.

Paal Centraal bleek beter de rust uit te komen door de stand om te zetten is een 11-12 voorsprong. Het laatste kwartier mochten Corné en Laura de plekjes van David (die nog even terug kwam om te verdedigen) en Nina over te nemen. Beide ploegen gingen tot 17-17 gelijk op, waarna PC de laatste minuten nog even alles op alles zette en de overwinning met 18-21 binnen wist te slepen. Isabella kwam er de laatste minuut nog even in om ook even te shinen met een uitstekende invalbeurt. 

Met 4 punten op zak kon PC naar de MacDonalds in Goes vertrekken, om de hongerige buikjes te vullen.

Volgende week zijn we te gast bij Dijkvogels in Maasdijk. Op het veld verloor PC in een spannende wedstrijd, maar in de vorige thuiswedstrijd wisten de groene tijgers de vogels compleet van het veld af te spelen. Als PC volgende week de punten binnen weet te halen, zijn we nog goed op weg naar promotie. Supporters zijn zeer welkom!!