PC 5 – TOP 10

Na twee keer – net aan – verloren te hebben, vertrokken we vol goede moed naar middenmotor TOP in Sassenheim. We begonnen zeer slordig, door slecht gooien en vangen verloren we de bal vaak. Een tegendoelpunt volgde snel. Toen we wat warmgedraaid waren verbeterde het spel. Wat uiteindelijk leidde tot een gelijkmaker van 4-4. Helaas kostte dit wel een blessure van Naomi, wie vervangen werd door nieuw lid Lindi. Helaas lukte het verder niet meer om de eerste helft te scoren, wat wederom leidde tot een tussenstand van 4-7. Net zo als de afgelopen week.

Na een korte peptalk van Dennis begonnen we goed aan de tweede helft met een doorloopbal van Lindi en een rebound van Cyril. Hoewel het spel nu sterk verbeterd was kregen we helaas nog een aantal doelpunten tegen. Met nog een minuut te gaan betekende dit een tussenstand van 10-11. De chaos die ontstond kwam niet ten goede voor het doelsaldo, met dus een eindstand van 10-11. Opnieuw dus nipt verloren. De hoop op winst voor de komende wedstrijden is echter niet verdwenen!