PC 3 – Excelsior 6

Nadat Eline heel vroeg in de ochtend te horen had gekregen dat ze toch niet hoefde te werken en dat ze dus gewoon naar de wedstrijd zou komen betekende het dus dat Paal Centraal 3 vandaag compleet zou zijn. Het zonnetje scheen op het veld en dat maakte het prima fotoweer. Rienk had zijn camera meegenomen voor de teamfoto van Paal Centraal 5. Hierdoor kwamen wij op het geweldige idee om ook een teamfoto te nemen.

Nadat eindelijk iedereen op het veld was verschenen. Was het aan de aanvoerder Bob van Dijk om de opstelling door te spreken: Op de eerste rij zouden gaan staan: Susan Bouman, Jannieta Dominicus, Eline van der Zaan, Laurie van Gijzen en Fenne van der Zwaard. Op de tweede rij was de opstelling: Thomas Kolenbrander, Tom Teeuwen, Bob van Dijk, Matthijs Koch, Kees Brouwer, Jeroen van Uffelen en Danny Looman.

Nadat Bob zijn aanmoedigende woorden had overgedragen op het team was het dan eindelijk zover. We hadden Nina zover gekregen om voor ons de foto te willen maken. Nadat we de dames eindelijk zover hadden gekregen om op hun knieën te gaan zitten mag het resultaat er zijn. Een volwaardige teamfoto vol trots, helaas konden Maurits en Robin niet aanwezig zijn vandaag dus wellicht dat we het nog een keer over moeten doen.

Om af te sluiten wil ik graag Jeroen bedanken om helemaal in sportkleding naar het veld te komen. Rienk bedanken voor het uitlenen van zijn camera en statief. Nina bedanken voor het nemen van de foto’s en speciaal nog Anne Steenvoorden bedanken, zij was naar deze wedstrijd gekomen om reserve te zitten. Ohjaa over de wedstrijd, die is verloren.

Danny Looman