PC 2 – Fluks 2

Nadat PC 3 hun uitwedstrijd had gewonnen was het tijd voor ons om de punten in Delft te houden tegen Fluks 2. Tijdens de oefenwedstrijden op het veld hadden we al tegen dit team gespeeld en ook gezien de stand in de competitie moesten we deze wel (kunnen) winnen. Gewapend met een nieuwe coach, een goede portie zin en gezonde spanning begonnen we aan deze eerste wedstrijd van het nieuwe jaar.
Het begin van de wedstrijd ging gelijk op en er werd hard gevochten door de groene tijgers. Richting het einde van de 1e helft hadden we toch een klein gaatje geslagen en gingen we rusten met 7 – 4.

De openingstreffer van de 2e helft was voor Fluks, maar daar was Melle met 2 mooie doelpuntjes waardoor de voorsprong niet in gevaar kwam. Na beide nog een paar punten gescoord te hebben begonnen de laatste 10 minuten van de wedstrijd met nog steeds een 4 punten voorsprong voor PC. Helaas waren deze 10 minuten niet best en wisten we de korf niet te vinden. Fluks wist de korf wel te vinden en scoort in de laatste minuut het winnende doelpunt.

Zo eindigt de wedstrijd met een eindstand van 11-12…